Menu

Артистични неонови цитати

Неонови артистични цитати

Американската художничка работеща в Лондон Оливия Стийл използва светлина, за да ни разкаже нови истории, докато ни разкрива съвременната култура и ценности. Чрез поставянето на лъскави неонови, създадени ръчно ръкописни цитати с интимно и провокативно послание на много необичайни места, като стари разронени стени или дори реки, тя стимулира зрителите си да погледнат на света около тях с друг поглед и да оспорват собствените си предразсъдъци.

Оливия също смесва нейните неонови стъклени послания с емблематични, контрастни изображения. Донатела Версаче се появява зад неочаквано “Лоша, но секси”, а атомната бомба ви отправя скандалната покана “Искате ли да сте тук”. На стените на галерията или по улиците  на града Оливия винаги носи нов подход към поп изкуството, който ни събужда и завладява. И не мога да не го кажа – Нека бъде светлина. И беше неонова светлина.

Информация и снимки: NeonScope и OliviaSteele.

Аз съм един от съоснователите на този сайт. Занимавам се с писане на разкази и статии. Моите теми са архитектура, изкуство, литература, мода и много други. В един момент в живота си реших да пиша и от тогава не съм спрял.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.