Menu

Изкачащо легло палатка

Изкачащо легло палатка лесно предлага поверителност за всеки, който страда от безпокойство

Специализирана в това да ви даде по-добър нощен сън, американската компания “Прайвъси поп” е измислила едно гениално решение за безсъние: “Легло палатка”, навес, който незабавно трансформира всяко легло в “частен оазис”.

Съставена от водоустойчив полиестер и подпряна от метални стълбове, тя е естетически и структурно подобно на традиционната палатка. Въпреки това, за разлика от тази, която се използва за къмпинг, леглото палатка е предназначен да се увие плътно около вашият матрак за подрастващо дете, двоен размер, двоен размер XL, пълен размер, размер царица, или царски размер. То разполага с лесни за употреба инструкции за монтаж. Прозорците и вратите имат отвори, и двустранни ципове. Леглото палатка е също така лесно за влизане и излизане, колкото и за изправяне отвътре.

Веднъж поставено, то създава уютен кът, който насърчава неприкосновеността на личния живот, като същевременно поддържа тъмнината и държи насекомите настрани. Перфектен за тези, които страдат от нощно безпокойство хора, за хора които пребивават в общежития, за деца не обичащи да спят и дори за тези, които обичат възхитителната възглавница, това е забавна и функционална помощ за сън, “създадена за вас с умисъл”.

В допълнение към брилянтнното легло палатка, Privacy Pop създадоха и Bug Tent, просто алтернатива на традиционната мрежа за насекоми и Nap Tent, за подремване по време на път.

Информация: MyModernMet и Privacy Pop. Можете да намерите тези продукти в Amazon.

Аз съм един от съоснователите на този сайт. Занимавам се с писане на разкази и статии. Моите теми са архитектура, изкуство, литература, мода и много други. В един момент в живота си реших да пиша и от тогава не съм спрял.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.