Menu

Артистично кресло или бароков автомобил

Бароков автомобил или артистично кресло

Артистично кресло в бароков стил с автомобилен дизайн

Артистично кресло в стил барок и с дизайн на автомобил

Сътрудничеството на дизайнерите Андреа Коломбо и Линда Асандри води до създаването на артистично кресло, което прилича на луксозен автомобил с барокови елементи и се нарича Glamour Beetle или на български Бляскавият бръмбар. Андреа е особено заинтересован от артистичното излъчване и оформяне на автомобилите а Линда е влюбена в кристалите Сваровски и всякакви бляскави елементи в дизайна. Дуото дизайнери на студиото ZAC Glamour Design демонстрира наистина уникален подход към създаването на луксозни мебели обединяващи бароковият стил и автомобилният дизайн от типа бръмбар. Надкрилките на истински Фолксваген Бийтъл MY1968 и кресло с десен допълнен с кристали Сваровски и светодоидно осветление оформят това артистично кресло в бароков стил.

Луксозно бароково кресло

Нестандартната мебел се допълва от златен или сребърен обков в зависимост от желанието на клиента направен от висококвалифицирани италиански майстори. Ефектният грабващ окото Glamour Beetle е най-подходящ за съвременно ергенско жилище или за обществено пространство, като лобито на луксозен хотел със собствена индивидуалност.

Черно кресло автомобил

Кресло автомобил

Черно кресло автомобил с бароков дизайн

Артистично кресло-автомобил с бароков дизайн

Детайл на креслото

Детайл на креслото

Винено кресло с артистичен дизайн

Винено кресло с артистичен дизайн в бароков стил

Черно луксозно кресло

Секси луксозно кресло

Секси кресло във форма на автомобил

Кресло

Аз съм един от основателите на creativitycocktail.com, системен администратор, уеб разработчик и част от екипа разработващ сайта. Занимавам се с всичко свързано с Информационни технологии, сигурност, поддръжка, оптимизация. Хобита са ми готвене,рисуване, топлите плажове и приятните разговори.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.