Menu

CreativityCocktail представя Masha handmade

CreativityCocktail представя Masha handmade

CreativityCocktail представя : Маша Вьюнова и нейната марка Masha`s handmade в Първият Онлайн Хендмейд Базар

Маша Вьюнова е бивша професионална тенисистка а сега и треньор по тенис на корт.

Започва да се занимава с плетене като хоби, което обаче в един прекрасен момент се превръща и също и във нейна професия. Според всеобщото мнение, не се знае дали от спорта или просто е родена така. Маша има *златни ръце* и с каквото и да се захване – всичко и се получава. И това си проличава при плетене. Започнала да се занимава с плетене, защото и харесва да създава красиви модели на шапки. Така всъщност възниква и нейната собствена марка плетива с името Masha`s handmade.

Най важното обаче за нея е, че по този начин тя изкарва достатъчно парички за да може с част от тях да храни бездомни котки и при нужда да ги води на ветеринар. А нейните котенца, за които се грижи не са никак малко-около 15.

CreativityCocktail представя Masha handmade

Маша Вьюнова плете основно шапки, както и шалове и ръкавици за малки и големи. Тя създава красива серия от комплекти наречена “Мама и Дете”.

Също така творецът плете елеци, чорапи, ленти за глава, дрешки за кучета и котки и др. Маша може да плете и по модел зададен чрез снимка на клиента.

В момента Маша Вьюнова както и от самото начало плете както сама ги нарича Дизайнерски шапки, модел им е много харесван и не се среща в България. За целта тя избира шарени прежди със красиво съчетани цветове, но също така плете и едноцветни модели, защото не всеки е готов да носи шарено.  Когато казва това тя се усмихва.

CreativityCocktail представя  Masha handmade

За своето бъдеще Маша Вьюнова споделя тайнствено, че работи над нов модел. Без да споменава какво, който е изцяло създаден и измислен от нея.

CreativityCocktail представя  Masha handmade

Повече информация може да я намерите в Инстаграм профила на Маша или във Фейсбук.

CreativityCocktail представя  Masha handmade

Повече информация за Първият Онлайн Хендмейд Базар, където ще можете да закупите нещата на Маша Вьюнова можете да видите тук и тук.

Може да четете най-новите статии и в страницата ни във Facebook

Разгледайте и нашата он-лайн галерия с много и разнообразни картини.

Аз съм един от съоснователите на този сайт. Занимавам се с писане на разкази и статии. Моите теми са архитектура, изкуство, литература, мода и много други. В един момент в живота си реших да пиша и от тогава не съм спрял.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.