Menu

Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50 – кола за ценители

Mercedes-AMG GT C Roadster Edition 50 – кола за феновете на марката за 50 годишнината на Mercedes-AMG

Mercedes-AMG-Roadster-GT-C-Edition-50-amazing-car-exterior-1 Mercedes AMG Roadster GT C Edition 50 невероятна кола със страхотно излъчване

Тази година вече се оказа значима и ще бъде отбелязана в аналите на  Mercedes-AMG. Geneva Motor Show 2017, ще започне в рамките на няколко седмици а Mercedes-AMG ще отпразнува своята 50-годишнина по същото време. За щастие на всички фенове на марката, тези две събития се синхронизираха по идеален начин и това мотивира производителя да пусне специално издание на AMG серията а именно: GT C Roadster Edition 50.

Mercedes-AMG-Roadster-GT-C-Edition-50-amazing-car-exterior-2

Количеството им е ограничено само до 500 бройки в целия свята, този път със сигурност тази марка с тази си кола ще достави на тълпата истинско удоволствие. Под предния капак имаме страхотен 4.0-литров би-турбо V8 двигател, на AMG от 0-62mph въртяща част за 3,7 секунди и предлага максимална скорост от 196 км/ч. Роудстъра е направен в графитено сиво с финал с черни хромирани акценти и уникален спортен изглед. Интериорът е в вечната цветова схема от черно и сребристо, заедно с нощния интериорен пакет на AMG, който върви с всяко превозно средство от серията. И накрая, всяка от кожените облегалки на мястото за главата за по успешно представяне на AMG са щамповани щампована с “GT Edition 50”, за да не се забравя скоро този важен момент. Ще се запознаете с колата през следващият месец в Женева.

Mercedes-AMG-Roadster-GT-C-Edition-50-amazing-car-interior-3

Mercedes-AMG-Roadster-GT-C-Edition-50-amazing-car-interior-4

Mercedes-AMG-Roadster-GT-C-Edition-50-amazing-car-interior-5

Аз съм един от съоснователите на този сайт. Занимавам се с писане на разкази и статии. Моите теми са архитектура, изкуство, литература, мода и много други. В един момент в живота си реших да пиша и от тогава не съм спрял.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.