Menu

Самоука художничка създава произведения на изкуството за обличане

Произведения на изкуството за обличане

Кралицата на сърцата от „Алиса“.

Рейчъл Зигмон е художничка, която създава произведения на изкуството за обличане и гримьор за специални ефекти. През последните 6 години тя създава такива парченца изкуство, които вие можете да облечете, както и да носите на главата си. А се занимава с гримиране през последните 12 години. Художничката споделя: „Обичам да работя с различни носители и материали за моите проекти. Аз съм 100% самоука. Имам умение да създавам вдъхновяваща интерпретация, прищявка или фантазия.“

Парченца изкуство за обличане.

Тя създава повечето от снимките тук със своите бизнес партньор и фотограф: Тара Ван Руйен, Elysian Fantasy Imagery. Рейчъл споделя още: „Ние имаме фентъзи фотографски бизнес заедно и предлагаме на клиентите уникално фотографско изживяване. Ние сме изключително страстни в това да създаваме красиви произведения на изкуството, които вдъхновяват изживяването на усещане за чудеса и провокиращи въображението.“ Надявам се снимките да ви харесат.

Бяла бродница.

Повече информация за художничката: Etsy

Прилича ли ви на Снежната кралица?

Информация и снимки от: BoredPanda.com.

Фентъзи артистична шапка за глава.

Аз съм един от съоснователите на този сайт. Занимавам се с писане на разкази и статии. Моите теми са архитектура, изкуство, литература, мода и много други. В един момент в живота си реших да пиша и от тогава не съм спрял.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.