Menu

Водка Absolut Unique – произведение на изкуството

Изкуството в рекламата – Водка Absolut Unique

По принцип в нашият сайт рядко пишем за алкохол, но в този случай правим изключение защото водка Absolut Unique беше ограничено издание от четири милиона уникални всяка една за себе си, номерирани бутилки, всички с индивидуален, неповтарящ се дизайн. Шведската фирма „Абсолют“ трябваше да преработи цялата си производствена линия, за да създаде тази революционна концепция, като използва 38 различни цвята и 51 различни модела, така че да няма две бутилки, които да изглеждат еднакво.

„Absolut Unique е смела концепция, дори за компания, която е така страстно ориентирана към креативността като Абсолют“, казва Джонас Талин, вицепрезидент на глобален маркетинг в The Absolut Company. „Всеки може да направи един или два уникални продукта. Ние правим близо четири милиона. “ А резултатът, както ще видите и вие, е просто невероятен и всъщност е истинско произведение на изкуството.

Информация и снимки: NeonScope и на Absolut Unique.

Аз съм един от съоснователите на този сайт. Занимавам се с писане на разкази и статии. Моите теми са архитектура, изкуство, литература, мода и много други. В един момент в живота си реших да пиша и от тогава не съм спрял.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.