Menu

Алисия Викандeр в промо снимки на Томб Райдър

Алисия Викандър изглежда изстискана и полирана в тези промо снимки на Томб Рейдър

Тази година очакваме “Лара Крофн 2.0” втората версия или още рестарта на “Томб Райдър” и всички фенове на франчайза го очакват с нетърпение. Алисия Викандер има някои доста големи обувки, които да запълни, докато играе Лара Крофт в новата версия на известната ни на всички филмова поредица на Уорнър Брадърс.

Героинята, която преди се играеше от Анджелина Джоли, не само се играе от новопоявила се актриса, но изглежда, че е претърпяла сериозно мускулно преустройство. В сряда нови промо снимки бяха пуснати за предстоящото допълнение към франчайз-премиерата на “Томб Райдър”, която очакваме на 16 март и на тях актрисата Алисия Викандер изглежда сериозно изстискана от към мускулен тонус. Все пак се надавям тя да компенсира това с други способности, което е логично гледайки трейлъра.

Информация: WarnerBros Tomb Raider и DesignYouTrust.

Аз съм един от съоснователите на този сайт. Занимавам се с писане на разкази и статии. Моите теми са архитектура, изкуство, литература, мода и много други. В един момент в живота си реших да пиша и от тогава не съм спрял.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.