Menu

Коледно с МагМо и Дървото на Желанията

Каним ви на Вълшебни Приказки с Мандали, Ушапки, Кукли от лъжици и магически амулети в две предпразнични недели: на 1ви и 15 декември в “The Art Fondation“ на ул. Дякон Игнатии 19, от 16:00, когато куклите не спят, разказвачите се превръщат в приказни герои….а пегасите и еднорозите карат шейната…Юухуууууум!

„Разказвачеството – Потомствена мъдрост, забавление и най-веселото училище. Естествено и натурално, от както свят светува познанията се предават така. Всяка народна приказка е потомствена мъдрост, завещана от предците и РЕАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ, а всеки Театър – храм на Духа. Добре дошли в нашия приказен Театър! “ МагМО

За проекта:
ИЗЛОЖБА НА РАЗКАЗВАЧИ и ПРИКАЗКИ е глобална платформа за споделяне на потомствена мъдрост, действаща на локално ниво. Приказките се случват, когато са споделени.

“Маг Мо и Дървото на желанията” е интерактивен театрален разказвачески кръг – Спектакъл, който има за цел да сподели пространството с участниците и да ги направи съпричастни в действието, различните роли и ценности. Чудесно Семейно забавление, с фокус към децата. Интерактивно, творческо преживяване за вътрешното Дете. Подходящо е за всякакви възрасти и за всички, които обичат чудесата.

Аз съм един от основателите на creativitycocktail.com, системен администратор, уеб разработчик и част от екипа разработващ сайта. Занимавам се с всичко свързано с Информационни технологии, сигурност, поддръжка, оптимизация. Хобита са ми готвене,рисуване, топлите плажове и приятните разговори.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.