Menu

Заедно за Митко: благотворителна вечер в MAZE

Заедно за Митко: благотворителна вечер в MAZE

На 30 май от 20:00 часа в Maze ще има благотворитело събитие за Димитър Михайлов. Който е болен от рядък вид рак – сарком на Юинг, причиняващ заболяване на костите и тъканите. Може да помогнете и да разберете повече за болестта му от този линк:

https://helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-mitko-467?fbclid=IwAR0EPuIDgv5WJf94VwpauL_sIFmSk0HAfgD_FE506wUX2Ekwu_ICMwbuvm4

В залата ще сложим кутия, в която всички, които биха искали да помогнат, ще могат да направят това със сума, която те ще определят. В края на събитието ще видим каква сума се е събрала и още на следващия ден ще я преведем по сметката, която ни е предоставена от семейството.

Специални гости на събитието, които ще се включат с музика, са: гргрупа ОСТАВА, Лили Гелева и Мартин Костадинов, група Ouh la la и Георги Стефанов.

Благотворителна вечер в MAZE
За Митко ще рисува с цялото си сърце изкусната художничка Станислава Димитрова, която ше използва само пръстите си, за да нарисува своите картини.

Литературно четене: Заедно за Митко
Александър Байтошев, Александър Христов, Андриана Спасова.
Анна Лазарова, Антонина Георгиева, Васил Балев, Веселин Геренов, Виолета Стефанова, Владимир Полеганов, Георги Гаврилов, Георги Стефанов, Десислава Узунова. Елица Димитрова, Иван Вълев, Иван Димитров, Иван Ланджев, Крис Енчев, Кристина Станкова. Лилия Трифонова, Марин Бодаков, Мартин Илиев, Наталия Иванова, Росен Григоров, Светослав Тодоров, Селена Йорданова. Стефан Иванов, Стефан Икога, Теодора Тотева, Теодора Цанкова, Христо Мухтанов, Яница Радева, Ясен Василев.

Освен това по идея на CréativityCocktail включихме както музика и поезия, така и живопис.

Благотворителна вечер в MAZE
ВХОД: СВОБОДЕН

Прочетете и други наши статии: Циганска престъпност

Погрижете се за Вашето здраве със здравословни продукти GanoExcel: Здравословно и качествено кафе, чай и шоколад.

За мен е хоби да изразявам себе си чрез поезията си, взимам участие и в статиите. Творчеството ме прави щастлива, ето затова бих желала да споделя това щастие с вас.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.