Menu

Помощ – Арт Магазин

„CreativityCocktail.com“ е онлайн арт галерия предоставяща бърз и удобен начин за публикуване и закупуване на картини на български художници.

Идеята на онлайн арт галерия „CreativityCocktail.com“ е създаването на арт портал предлагащ голямо разнообразие от високостойностни произведения на изкуството, чийто автори са доказани или тепърва изгряващи български художници.

Потребителите на „CreativityCocktail.com“ имат възможност за търсене на картини по категория, автор, ключова дума и ценови интервал. Резултатите от търсене се подреждат по дата или цена така потребителя може максимално бързо да се съсредоточи върху картините, които представляват интерес за него.

Начин за поръчка

Вие контактувате директно с автора посредством формата за изпращане на запитване (линк към която се намира до цената на всяка картина) или по предоставен от автора телефон.

CreativityCocktail.com не е посредник при осъществяването на покупко-продажба. Всички цени са авторски. CreativityCocktail.com не носи отговорност за невярна информация за картини.

Условия за участие на художници в
„CreativityCocktail.com“

Присъединете се!

Всеки български художник имащ желание да представи творбите си в онлайн арт галерия „CreativityCocktail.com“ може да заяви това като се регистрира тук. До 10 дни регистрацията ще бъде прегледана и ще получите e-mail дали е одобрена.

След одобрение Вие получавате достъп до административния панел на галерията. След успешен вход имате възможност за създаване на творческа автобиография, добавяне и редакция на картини.

Условия за публикуване

1. Публикуване на творческа автобиография на български и английски език;

2. Въвеждане на името на картината на български и английски език;

3. Въвеждане на информация свързана само и единствено с картината. Изписването на рекламни съобщения и други странични материали ще доведе до отстраняването на автора от галерията;

4. Актуализиране на информацията за картините.

При неспазване на условията „CreativityCocktail.com“ има право да забрани достъп на потребителското име до административния панел без предупреждение.