Menu

Колобър – синоним на изкуство,страст и обич

КОЛОБЪР е сдружение, което е плод на много любов и силна страст, споделена визия и непрекъснат стремеж към изграждане на мост между хората чрез изкуството. Членовете на този малък утопичен остров са изключително различни, но обединени от вярванията си и плодът на тази странна и очарователна симбиоза е многолик. Поетичните четения, пиесите, лекциите, изложбите, ръкоделията, арт-часовете за деца и куклените постановки са частица от разнообразните дейности на Веселина Бакърджиева, Деница Костова, Георги и Виолета (А Лиса) Стефанови.
Темите изнесени на сцена черпят заряд от заобикалящата ни действителност, а доста често и от нуждата да я променяме и надмогнем.
Веселина Бакърджиева е ексцентричен творец, събрал в себе си слънце и вдъхновение от многобройните си пътешествия. Поет и кукловод с нетрадиционен и провокативен стил.
Деница Костова е юрист с обширни хуманитарни познания, които не отстъпват на елегантния подход в изработката на бижута, бродерии и всякакви ръкоделия.
Георги Стефанов е актьор, поет и музикант чиито присъствие и харизма пречупват всичко през специфичната призма на талантите му.
Виолета (А Лиса) Стефанова е поет и писател, вентролог и кукловод, позната от триото А Лиса, заедно с Веска Чучкова и Стоян Тасев . Тя е ревностен почитател на фолклора, с амбицията да създаде съвременен такъв.
Ако зажаднеете за нещо различно или просто искате да изпиете чаша вино в творческа обстановка – КОЛОБЪР е мястото, където ще ви посрещнат с усмивка и изпратят с вдъхновение.

За мен е хоби да изразявам себе си чрез поезията си, взимам участие и в статиите. Творчеството ме прави щастлива, ето затова бих желала да споделя това щастие с вас.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.