Menu

Модно избухване в черно

Моето модно избухване в черно

Напоследък наблюдавам, че черният цвят е станал много модерен. Момичетата и дамите особено, обличат черни клинове в комбинация с черни фланелки, черни рокли носени през деня, черни поли с черни сака и т.н. Ок, разбирам, черният цвят е модерен, той е класика и прочее. Обаче за бога, дами не отивате на погребение. Черните рокли на коктейлни партита или за нощните клубове са подходящи, но през деня? За това реших да избухна в моден стил написвайки тази статия.

Нека да ви напомня дами. Няма нищо лошо да се обличате в черно. Черният цвят дами всъщност е липса на цвят в него се съдържат всички цветове и той се съчетава прекрасно с много от тях.Но за бога, комбинирайте го. Така например класическата комбинация:

1. Черно и бяло. Пример за такава са черна пола или панталон с бяло сако. Дори може да се спрете на бяло биещо към сиво но в съвсем лек нюанс. Така ще постигнете вашият замисъл, без излъчването ви да е прекалено мрачно.

2. Друг вариант е комбинация на червено и черно. Това е тотална класика дори има и роман посветен на нея.Тук вариантите са много. Черна пола с червена тениска, и обратното.Плюс в добавка червени обувки или чанта. Първият вариант ако полата е черна а вторият ако тениската е такава. В тази комбинация имат много личностно и смело присъствие и придава идеален ретро отенък. Но също така ви придава и един по-секси и модерен стил на вашето излъчване.

3. Вариант е също така е и карето в горните две комбинации а защо не и в някакви други? Карето може да бъде в всички разцветки вървящи с черният цвят – тюркоаз, лавандула, кралско синьо, сребристо и още много други.

4. Черният клин може да има бели флорални мотиви например. Също така лилавото добре се съчетава с него или дори върху него. Например страничната част на клина, може да бъде в лилаво или пурпурно, а защо не и двете отново с флорални мотиви, те са популярни и напоследък и почти не излизат от мода. Вариантите наистина са много.

5. Комбинацията му с тюркоазено синьо е много гъвкава. От една страна може да бъде мека и приветлива ретро вдъхновена рокля например. О друга страна може да е модна и напредничава със смели и остри нюанси. Изборът е ваш.

6. Ружа. О да това е женствена и много силна комбинация. Светло розово както още е известен този цвят и черено осигурява достатъчно изисканост и придава на жената една топла и приветлива същност. Черното създава хубава острота около по-светлия тон, като същевременно подчертана вашият усет за мода.

7. Цвят на глухарче. О дами не се усмихвайте. Това е вариант на жълтият цвят, но по наситен като на глухарче. За да изглеждате поразително и уникално опитайте имено комбинацията с жълто глухарче за вашето черно. Това е остричка, изпълнена с живот и младост комбинация, която е много фънки. Идеална е за вашето работно облекло.

8. Сребристо. Тази комбинация ще ви направи модерна и елегантна дори ще ви придаде леко футуристично и съвременно излъчване. В този вариант черното може би се доближава най-много до търсеното от вас модно излъчване с разликата, че сивото придава блясък.

9. Лайм. Даа дами още една препратка към природата. Това естествено е вариант на зеленото и още един както фънки, така и уникален избор, в който все още има много чист и класически стил. Лайм зеленото и черното създават имат много смел и учудващо забавен стил. Виех ще изглеждате пълна с приветлива енергия.

10. Кралско синьо. Това е за дамите обичащи класиката и изисканият стил. Всеки обича синьото и когато то се комбинира с черно се създава нещо, изпълнено с живот, но също така и с безкраен стил. Да това е точната дума – безкраен.

11. Цвят на фуксия. Още една силна и едновремено много женствена комбинация е цветът на фуксия и черно. Фуксията е отенък на розовото, но с малко по лилава разцветка и когато се комбинира с мек черен цвят, може да предизвика свръх секси излъчване.

12. Кремав. Вместо на безкраен черен и опушено бяло, можете да създадете и по-елегантно и осезаемо излъчване чрез комбинация на черно с кремаво. Тя ще ви придаде по-приветлив стил с ретро отенък.

13. Лавандула. Обичам контраста на меки пастели и тъмните, но смели тонове. Така че, естествено, обичаме и комбинацията на лавандула и черно. Тя определено ще привлече вниманието към вас.

14. Дори можете да дадете черната си блузка или клин на художник и той да я украси както вие желаете. Той или тя може да сложи флорални мотиви, мандали, рисувани татуировки, дори цели картини върху тях  Така ще имате нещо уникално, което никой друг не притежава. За това дами комбинирайте и бъдете креативни. Някои от нашите художници предлагат тази услуга и скоро тя ще бъде достъпна в нашият онлайн магазин. Боите са специални и не се изхабяват при пране до 40 градуса.

15. Готик черно. Не отхвърлям възможността вие просто да сте готик модел и да обичате черното. Аз самият обичам готиката. И тя според мен никога няма да излезе от мода, дори напротив. Но дори там аз съм виждал комбиниране на изцяло черният цвят. Най-вече с червено и бяло. Като тук говорим за дрехите разбира се. А при готиката се използват и всичките нюанси на черното като гарваново черно например.

Още веднъж, моят съвет дами е: Не се обличайте като за погребение а бъдете креативни. 

Снимки: FashionaVecPassionOwameGenerationVanityEstherSanterGreen Weddings и StarStyle.

Аз съм един от съоснователите на този сайт. Занимавам се с писане на разкази и статии. Моите теми са архитектура, изкуство, литература, мода и много други. В един момент в живота си реших да пиша и от тогава не съм спрял.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.