Menu

Небето върху фотографии на сгради става платно за картини

Художник заснема сгради и използва небето над тях като празно платно за своите картини

В една от своите текущи серии, озаглавена Sky Art /Небесно изкуство/, художникът Томас Ламадьо. Известен още и със интересният си артистичен псевдоним Roots Art /Кореноплодно изкуство/. Прави снимки на сгради, както и градски пейзажи, където и да се намира, а той пътува доста. Много от фотографиите му са хванали сградите от долу и са насочени към небето. Използвайки обектив с лещи „рибешко око“. Причината е съвсем простичка. След това художникът-фотограф използва небето във всяка една снимка като свое платно, изпълвайки го с илюстрации, които включват и естествения цвят на небето.

За да се запознаете с цялата серия се запознайте по-отблизо с уебсайта на Ламбадьо и не забравяйте да го последвате във Facebook и Twitter за най-новите му творения, като всеки от тях съм посочил по-долу.

Информация: Thomas LamadieuSky Art,  Facebook,  Twitter и TwistedSifter.

Аз съм един от съоснователите на този сайт. Занимавам се с писане на разкази и статии. Моите теми са архитектура, изкуство, литература, мода и много други. В един момент в живота си реших да пиша и от тогава не съм спрял.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.