Menu

„Соло: История на “ Междузвездни войни“ пуска плакати

Нови плакати от очакваният спиноф „Соло: История на “ Междузвездни войни“

Тази серия от постери на героите разкрива колоритния ансамбъл на спинофа /страничен продукт на много по-голям блокбастър / на „Междузвездни войни“, които ни подхвърлят малко по-хумористичнивибрации. Първият плакат, който е с оживен оранжев оттенък е показан на широката публика от Олден Еренрайх който държи класическият за Хан Соло бластер.

Доналд Глоувър играе ролята на Ландо Калризиан, който е сниман на фона на облаците сред облаците. Емилия Кларк, известна с ролята си на Денерис Таргериан в суперсериала „Игра на тронове“, прави дебюта си в голямото кино като Ки’ра на виолетов фон, а последният плакат показва Чубака въоръжен с пистолет поставен в жълт фон. Плакатите също така включват смела типография, поставена в центъра на всеки дизайн, която поставя екстравагантен тон за предстоящия филм.

Информация: Instagram и DesignYoTtrust.

Аз съм един от съоснователите на този сайт. Занимавам се с писане на разкази и статии. Моите теми са архитектура, изкуство, литература, мода и много други. В един момент в живота си реших да пиша и от тогава не съм спрял.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.