Menu

Стилни илюстрации

Необикновено стилни илюстрации

Ейми Хамилтъне от Канада и разви таланта си още като студентка по графичен дизайн в колежа „Св. Лорънс“ в Кингстън, Онтарио, където завърши през юни 2014 г. Тя се чувства най-удобно, когато е изправена пред истински творческите предизвикателства и винаги се стреми да създаде възможно най-доброто произведение на изкуството, когато се захване с нещо. 

Нейният опит като графичен дизайнер и илюстратор на свободна практика й дава възможност да демонстрира своята страст, творчество и способност да свърши работата с която се е захванала по-най-добрият възможен начин. Художничката обича да създава концептуални /разказващи илюстрации/ илюстрации, да развива идентичността на марката и да решава проблемите и с дизайна.  Всъщност тя просто обича това, което прави! Днес ще ви представим няколко нейни анималистични илюстрации.

Информация: AmyHamiltonArtFucksMe и Inspiration Now.

Аз съм един от съоснователите на този сайт. Занимавам се с писане на разкази и статии. Моите теми са архитектура, изкуство, литература, мода и много други. В един момент в живота си реших да пиша и от тогава не съм спрял.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.