Menu

Течащи рояци от животни и други зверове върху градските стени – Стрийт арт

Течащи рояци животни и други зверове рисувани на градските стени от Пантонио

Португалският уличен художник Антонио Корея, известен под псевдонима си Пантонио, изобразява флуиди от риби, птици и други същества, така че те се преплитат драматично по стените на сградите. Той използва черна и синя боя, за да образува криволичещи линии, предизвикващи усещането за вода или  набъбнали мускули и придава на всяко парче ясно чувство за движение правейки каскада по няколко етажа по стените на сградата или през стая.

Подвизаващият се в Лисабон художник често изобразява същества, открити в река Тагос, които преминават през Португалия, включително сардини, треска, октопод, а също така и предмети като въжета и лодки. Бих могъл спокойно да нарека неговият стил сюррелаистичен анимализъм е като изключим и предметите, които рисува.

Можете да видите повече от последната работа на Pantonio на сайтовете Global Street Art или Illusion. Снимки и инфо: ThisIsColossal.

Аз съм един от съоснователите на този сайт. Занимавам се с писане на разкази и статии. Моите теми са архитектура, изкуство, литература, мода и много други. В един момент в живота си реших да пиша и от тогава не съм спрял.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.