Menu

Посланията на музикантите от SSSF

Посланията музикантите SSSF

Със сълзи на очи съобщаваме за завършека на предварителната програма на SSSF.

Бардовете от ‘’Клуб на журналиста’’ внесоха различни настроения у нас – лакатушейки между меланхолията и радостта. В контраст с текстовете на мъжете, свързани с комунистическото време и мъжките страсти,  се включиха и опитните дами. Като Светла Георгиева, Доротея Табакова, които пееха за публиката, като с текстовете си ни вдъхновяваха да обичаме все повече себе си и да ценим малките неща в живота.

Дует Ша-Ша, съставен от певицата Гергана Добрева и китариста Светослав Колев – Цвъри,  свиреха в своя обичаен стил „рокендрол кабаре’’. Те разчупиха атмосферата с ритъм, неподражаемост и текстове, които провокират нещо повече от танцувална стъпка.

Посланията музикантите SSSF

Радо Михов, изкусният музикант  и водещ Виктор Макаров заедно с Косьо Кучев оставиха дълбок отпечатък в нашето съзнание. Тяхното творчество пълно с човеколюбие, способността майсторски да изведат нишките на душата. За да бъдат вплетени в музикални сюжети които очароват и трогват – заплениха присъстващите.

От своя страна, новоизлюпената група „Vence & Friends“ ни изненада с нежната и мелодична песен „Странна обич”, по текст на Георги Константинов, музика и аранжимент – Десислава Георгиева.

 

Пламен Димитров, дъщеря му Зора и талантливата млада цигуларка(…)дадоха живот на поезията на много автори, открити като бисери в тинята на времето и ни развълнуваха с разнообразие от звучене и емоции.

Посланията музикантите SSSF

Арт медийно пространство Creativitycocktail

също се включи с предишни участници в своите  арт-коктейлни събития. Специални гости бяха : поетите и прозаисти Кристина Митева, Виолета Стефанова (А Лиса). Поетесата Валентина Димовска и не на последно място, Елица Димитрова, Организатор събития на Creativitiycocktail, поет и публицист в сайта. Като допълнение, талантливият  пианист Марио Йоцов, както и Константин Кучев добавиха ‘’глътка’’свежест от арт-коктейла, като с вълшебните си пръсти подплатиха прочетеното с музика.

Те също бяха в синхрон с тематиката на вечерта – човеколюбието и обичта. Не случайно и Елица Димитрова подготвя книга, подарък за семейството. Заедно с Константин Кучев и други членове от екипа на CreativityCocktail, която можем да очакваме през зимата.

Посланията музикантите SSSF

Всички творци стъпили на сцената дърпаха различни струни на сърцата ни и в края на вечерите, всеки от публиката си тръгна с песен в гърдите и усещането за топло докосване.

Посланията музикантите SSSF

Влезте и разгледайте нашата галерия с различни произведения на изкуството.

Компютърен Сервиз

За мен е хоби да изразявам себе си чрез поезията си, взимам участие и в статиите. Творчеството ме прави щастлива, ето затова бих желала да споделя това щастие с вас.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.