Menu

Позлатени 3D принтирани обувки

Генерирани с помощта на 3D принтер позлатени обувки

Дизайнер генерира позлатени 3D принтирани обувки за модна къща.

Студиото на Франсис Битони, базирано в Ню Йорк, се обединява с United nude and 3D systems за създаването на колекцията “Mutatio”, който поставя бъдещето на модата на едно ново ниво, що се отнася до технологията. Всяка обувка, създадена от тях, е напълно уникална, генерирана от алгоритъм, разработен специално от дизайнера. “Не става дума за нещо, което да се персонализира. Исках да мисля за продукта като за алгоритъм “, споделя Франсис Бетони. “Mutatio” смесва както нови, така и традиционни техники за изработване. Платформата на обувката е 3D отпечатана, позволяваща индивидуален подход. След което е покрита със злато, като горната част е от кожа.

Всяка обувка в изданието е напълно уникална, генерирана от алгоритъм, разработен специално от дизайнера.

Всеки един модел в колекцията се създава от различни входове, добавени към компютърен софтуер, разработен за студиото. Същият е използван и за създаване на колекция от аксесоари. Той е създаден от 3D systems и ще бъде пуснат тази есен на пазара.

Платформите са отпечатани на 3D принтер и покрити със злато.

Всички изображения са тук благодарение на любезното съдействие на United nude. А информацията е взета от : designboom.com.

Горната част на обувките е от кожа.

Аз съм един от съоснователите на този сайт. Занимавам се с писане на разкази и статии. Моите теми са архитектура, изкуство, литература, мода и много други. В един момент в живота си реших да пиша и от тогава не съм спрял.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.