Menu

Тъма

Здравей, Тъма моя стара приятелко. Дойдох днес да говоря с теб отново. Искаш ли заедно да се насладим на звукът на Нищото. Да потърсим утеха в крясъкът на Тишината? Да послушаме мелодията на дълбокият Космос? Имам отново нужда от теб приятелко. Защото нещо мрачно в мен расте. И това не си ти приятелко. Ти ме изпълваш с приятна, отмаряща тъга. То ме изпълва с мрачна тревожност. Нека да се преборим заедно с него приятелко. Чуваш ли звука на Тишината? Знаеш ли какво означава? Защото аз знам. Трябва да я намерим приятелко. И песента знам какво означава. Това обаче не е писано по песента. Тя е просто едно прекрасно съвпадение. Когато стигнеш до нивото, в което търсиш приятел в Тишината и другарка в Тъмата. Само тогава можеш да ме разбереш. Защото те са добри приятели и знаят как да те предразположат. Знаят как да решат проблемите ти. Те никога няма да те изпързалят. На тях можеш да разчиташ. Ела Тъма моя верна приятелко, нека потърсим приятелят ни Тишина и заедно да се отправим на пътешествие. Пътешествие към центъра на моят дух. Ще ми помогнете ли?

Ярко сияние проблесна вътре в мен. Постепенно то се увеличи. Мракът в мен се надигна във формата на светлина. Тъмнината обаче го обгърна а Тишината го заглуши. Той се оформи и бавно се понесе над главата ми като аура. Сменяше цветовете си и вече не беше страшен.

А сега приятели мои да потанцуваме заедно. Знаете на коя песен. Хайде Тъма, ти също Тишина подайте ми ръка. Усещате ли ритъма. Мрачната светлина в мен се превърна в светъл ореол време е да празнуваме. Не забравяйте приятели. Най-добрият приятел го откриваш в тъмнината и е до теб за да помълчите заедно. Подайте ръка елате с мен в тишината на тъмнината. И може би, ще забравите грижите си за момент. Страшните неща не са в тъмнината приятелю те са в душите ни.

Аз съм един от съоснователите на този сайт. Занимавам се с писане на разкази и статии. Моите теми са архитектура, изкуство, литература, мода и много други. В един момент в живота си реших да пиша и от тогава не съм спрял.

No comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.